El nom i el logo de Kivu - Colors d'Àfrica


Kivu és una regió de la República Democràtica del Congo que viu en sí mateixa un contrasentit.

 

És una de les regions més riques del món pels seus recursos minerals i els preciosos paisatges, refugi de les colònies de goril·les i amb indrets de bellesa incalculable com la zona dels grans llacs. Alhora està immersa en un dels conflictes bèl·lics que fa més anys que dura, amb 4.000.000 de desplaçats fora del territori i milions de morts. Un conflicte silenciat, on la guerra pels recursos minerals necessaris per la tecnologia que usem quotidianament, fa que els seus habitants lluitin per sobreviure sense esperança ni ajuts de la comunitat internacional.

Partint dels conceptes claus de la nostra marca com són disseny, Barcelona, multiculturalitat, moda, Àfrica, l’equip de La Casa per la Teulada, amb l’Arnau Torrente i l’Esther López al capdavant, han creat el logo basat amb l’evocació dels estampats i els colors d’Àfrica, amb una inspiració de l’artista Frank Stella.

 

Les formes que poden evocar tant la geometria dels estampats de les teles africanes com els panots de la ciutat de Barcelona, o un calidoscopi o fractals, deixen pas a la imaginació de qui vulgui trencar els esquemes que Kivu es proposa. 

 

Una gràfica desenfadada, alegre, fresca, llampant i propera i amable alhora... ens encanta!